Wij zijn Studio Z. We zijn ontstaan uit Zeggis Media en Zeggis Digikunst, die per 1 september 2016 samen zijn gekomen in één bedrijf met een nieuwe naam. Dat betekent een frisse nieuwe uitstraling en een prachtige nieuwe bedrijfslocatie. En het vertrouwde enthousiasme waarmee we onze opdrachtgevers deskundig van dienst zijn.

Wij visualiseren gedachtengoed. Voor klanten die iets willen toevoegen aan de wereld door een verhaal te vertellen, of door mensen iets te leren. Of door iets moois te maken.

Voor deze klanten ontwikkelen, ontwerpen en realiseren we multimedia producties, installaties en evenementen. En we ontwikkelen en verzorgen lessen op het gebied van creatieve media voor educatieve instellingen. Sinds 2010, met als credo: Jouw visie. Onze kunst.

Onze Diensten.


Strategie

Marketing communicatie, van concept tot content.

Project Management

Dagprojecten, grote mediaproducties en festivals.

Educatie

Creatieve Media Educatie; workshops, cursussen en projecten.

Digitale Leer Omgeving

En de middelen voor professionele content productie.

Video en Animatie

Bewegend beeld, van low-budget tot high end.

Audio Productie

Muziek, sound design en voice-over opnames in onze geluidstudio.

Onze Studio in de IJsselvilla.


Studio Z is gevestigd in de IJsselvilla in Deventer, handig gelegen tussen het centrum en de A1. Met genoeg parkeerruimte bij het pand en prachtig uitzicht over de IJssel en Deventer. Kom langs voor een kop koffie!

Zutphenseweg 2, 7418 AJ Deventer

Ons Team.


Multidisciplinair creatief, veelzijdig en flexibel. Ons team is onze grote kracht.

Onze Klanten.


Instellingen en bedrijven met een missie. Gepassioneerd in wat ze doen, met een sterk verhaal en betrokken bij hún klanten.