Animeer je eigen wenskaart

Tijdens deze workshop maken leerlingen hun eigen geanimeerde wenskaart, waarbij ze leren om grafische elementen en tekst te ontwerpen en op een mooie en interessante manier te laten bewegen.

Het 1250-jarig bestaan van Deventer, 3FM Serious Request,  de musical van groep 8 of het jubileum van de school: ieder jaar zijn er veel gelegenheden waarbij je een wenskaart of uitnodiging kunt gebruiken. Tijdens deze workshop maken leerlingen niet alleen een wenskaart of uitnodiging, maar ze brengen hem ook tot leven in hun eigen animatie op een van onze iPads. Het thema bepalen jullie als school zelf, voorafgaand aan de workshop. Aan de hand van een e-learning omgeving kunnen jullie ervoor kiezen alvast materiaal te verzamelen en/of te maken. Vervolgens maken leeringen tijdens de workshop aan de hand van het gekozen thema  geanimeerde wenskaarten, met behulp van papier – zoals tekeningen en/of plaatjes – en tekst. De gemaakte animatie kunnen worden gedeeld op internet, bijvoorbeeld via Youtube of Facebook.

Klei Animatie

Met onze Animatie Studio's

Samenwerken

In drietallen samen korte animatiefilms maken

Direct resultaat!

Tijdens het animeren kan je de film al bekijken

Instructie.

We hebben een speciale instructie pagina gemaakt waarin we met tekst, foto's en video uitleggen wat je kan doen om je voor te bereiden op de animatie workshop. Met deze voorbereiding kan je tijdens de workshop nóg mooiere films maken. Maar je hóeft je niet voor te bereiden. De instructie pagina is beveiligd met een wachtwoord. Als je een workshop animatie reserveert krijg je van ons het wachtwoord.

Naar de voorbereiding pagina!