Ongelofelijke Herrie

Over superhelden en het ontdekken van je eigen creatieve superkrachten. Een veelzijdig en multidisciplinair educatie project.

Samen sta je sterker. Dat is wat Studio Z en Limai tegen elkaar zeiden bij de start van het avontuur dat Ongelofelijke Herrie heet.

We ontwikkelden een karakter, schoten video’s en organiseerden pilot workshops. Inmiddels is Ongelofelijke Herrie niet meer uit ons werk weg te denken..

Ongelofelijke Herrie is een multidisciplinair en almaar groeiend educatie project. Met de expertise van Studio Z in media educatie en -productie en van Limai op het gebied van muziek educatie bundelen we krachten. Met steeds wisselende externe partners en steeds meer spin-offs creëren we een groeiend universum waarbinnen leerlingen van het Primair Onderwijs hun eigen creatieve superkrachten kunnen ontdekken en ontwikkelen.

1 Superheld

Herman a.k.a. Ongelofelijke Herrie

2 Educatie bedrijven

Studio Z en Limai

5+ externe partners

Ontwerpers, schrijvers, docenten, instellingen, ...

1000+ creatieve superleerlingen

In de workshops en activiteiten tot nu toe..

Het begon allemaal met Herman...

We bedachten een personage, schreven een karakterschets en vroegen een top illustrator om tekeningen te maken. 

Superheld.

Herman is een enthousiast mannetje. Maar hij is niet zoals alle anderen. Herman is namelijk een superheld, met speciale superkrachten. Deze krachten gebruikt hij graag om de wereld mooier, beter en leuker te maken. Dan heet hij niet meer gewoon Herman, maar Ongelofelijke Herrie. Ongelofelijke Herrie kan dingen die anderen niet kunnen, en dat maakt hem speciaal.

Eigentijdse kunsteducatie.

Herman staat centraal in een steeds groeiend aantal educatieve workshops en projecten. Via Herman en zijn verhalen stappen leerlingen van het primair onderwijs de wereld van creativiteit binnen en leren ze zingen, muziek en geluid maken, fotograferen, animeren en games maken. Vaak werken de leerlingen binnen één project in meerdere disciplines en met meerdere klassen samen aan één eindresultaat.

Fotografie

Experimentele Portretfoto's

Muziek

Film Muziek en Sound Design

Game Design

Een Ongelofelijke Herrie Game maken!

Digitaal Design

Fotocollages en Digitale Beeldbewerking

Video's als lesmateriaal.

Eigentijdse kunsteducatie vraagt om eigentijds lesmateriaal. Daarom maakten wij verschillende video’s die voor en tijdens de lessen gebruikt worden om Herman te intruduceren, iets uit te leggen, of voor de leerlingen om filmmuziek en geluid bij te maken.

Resultaten om trots op te zijn.

Het mooiste resultaat is een kind dat met hulp van Herman zelfkennis, creatieve vaardigheid en zelfvertrouwen opdoet. Deze plaatjes geven een impressie van hoe dat eruit ziet.

Plannen voor de toekomst.

Rondom de projecten creeren we steeds meer aanvullend materiaal. Video’s, boeken, games, allemaal om de wereld van Herman nog meer tot leven te laten komen en nog meer kinderen hun creatieve talenten te laten ontdekken.

Zit jouw school ook vol superhelden?

Vraag een project met Ongelofelijke Herrie aan! Er is keuze uit verschillende workshops voor alle groepen 1 t/m 8 van het Primair Onderwijs. En we organiseren speciale Ongelofelijke Herrie dagprojecten voor de hele school. Vraag naar de mogelijkheden!

Naar het aanbod