FreelanceCreativebij Studio Z?

Ben jij een enthousiaste mediavormgever? Illustreer je graag 2D infographics en explainer storyboards in Adobe Illustrator en/of Photoshop? Draai je je hand niet om voor het maken van een explainer animatie in After Effects? Of ben je een Cinema 4D wizard, tekstschrijver, etc.. ?

Ja op een of meer van deze vragen? Dan schakelen we jou graag flexibel bij in ons creatieve team. Lees verder over wat we doen, hoe we werken en welke tools we daarbij gebruiken.

Enthousiast? Neem contact op!

Wat produceren wij?

Explainer Animatie

Je weet wel: 2D animatie, simpele en goed communicerende visuals, smoothe moves. Regelmatig met character animatie, soms compleet 3D, altijd creatief en doeltreffend. We werken voor mooie namen; Saxion, AM, Coop. En ook voor prachtige partijen die je misschien niet kent; Amsterdam Scientific Instruments, IJssellandschap, Dispertech om er een paar te noemen.

Educatieve Games

Oftewel: playful learning! Vaak met een combinatie van digitale & analoge toepassingen. Denk aan bordspellen, speurtochten, puzzels, challenges, android & iOS apps, video’s en meer, en dat allemaal dwars door elkaar om de deelnemer een onvergetelijke leerervaring te geven.

Learning Design

We ontwikkelen workshops, cursussen, trainingen en complete lesprogramma’s. We adviseren scholen in het Primair en Voortgezet onderwijs over de inzet van creatieve media in de klas. Vaak werken we blended. Lesbrieven in PDF + video instructie in onze online leeromgeving + live workshops + coaching op afstand + nabewerking resultaten in één project. Leren = leuk!

Wanna play?

Studio Z maakt leren mogelijk door explainer animaties, educatieve games en lesprogramma’s te ontwikkelen en produceren. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en geïnspireerde media specialisten die het team van Studio Z op flexibele basis komen versterken. Je beheert jouw creatieve vak en werkt graag mee aan projecten die op een speelse manier de kijker of gebruiker iets leren.

 

 

 

Jouw rol als freelancer

Als creative media specialist werk je op projectbasis mee aan de animaties, video’s, educatieve games en lesprogramma’s die we produceren voor onze klanten. Je bent onderdeel van een creatief team van illustratoren, animatoren, sound designers en learning designers die aangestuurd worden door onze projectmanager en onze art director. Je werkt de ene keer zelfstandig en de andere keer in samenwerking met anderen aan een project.

Flexibel

Je werkt vanaf je eigen werkplek en schuift af en toe aan in Deventer, in onze studio. Je houdt van de flexibele rol die je als freelancer hebt.

Creatieve specialist

Je vindt het leuk om jouw specialistische skills aan die van onze creatives toe te voegen en zo van 1 + 1 drie te maken.

Perfectionist

Als je “ja” zegt tegen een klus dan ben je compleet gecommitteerd. Jouw resultaat ligt op tijd en met op elke i een punt bij onze projectmanager.

 

 

 

 

Tools of the trade

Deze apps gebruiken wij vaak bij onze producties. Dat geeft je een aardig beeld van het type bestanden en workflows waarmee we je gaan vragen te schakelen vanuit jouw specialisme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2022 Studio Z | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.