Lees meer

InformatieDesign

We leven in een wereld vol informatie. Jouw klanten, partners en medewerkers maken bewuste keuzes over welke informatie ze wel en niet tot zich nemen. En hoeveel moeite ze hiervoor willen doen. Dat maakt het begrijpelijk, helder en mooi vormgeven van informatie zo belangrijk. Met informatie design maken we complexe inhoud begrijpelijk. Dit doen we door media te creëren waarin tekst, beeld, beweging en geluid perfect op elkaar aansluiten.

We geven je advies om jouw boodschap doeltreffend en efficiënt over te brengen op je doelgroep. Om draagvlak te creëren, innovaties te introduceren of om mensen in beweging te brengen.

 

 

 

Wat is informatie design?

Storytelling

 

Het begint bij jou. Jouw verhaal, product, informatie of wens. En de mensen die je hiermee wilt bereiken. We werken met je samen om je doelen scherp te krijgen. De vraag áchter je vraag. We duiken in de inhoud en maken het ons helemaal eigen. We brengen in kaart wat er nodig is om jouw doelen te bereiken en geven je advies. Als we het samen eens zijn gaan we creëren. Met ons team van creatives vertalen we jouw inhoud naar prachtige, pakkende en heldere communicatiemiddelen.

Dát is informatie design. Inhoud en vorm komen samen en sturen de beleving van jouw doelgroep.

 

 

Wil jij impact maken met informatie design?

 

 

 

Van infographic tot animatie en audiotour

We creëren wat jouw organisatie nodig heeft en we schakelen hierbij naadloos met jouw team. Zo ontwikkelen we animatie, video, podwalks, audiotours, infographics, factsheets, drukwerk en maatwerk give-aways die perfect aansluiten op de huisstijl.

video

Inclusieve communicatie

Inclusie en diversiteit zijn thema’s die ook impact hebben op hoe we met elkaar communiceren. Wij helpen je zorgen dat je communicatiemiddelen inclusief zijn. Bijvoorbeeld door een explainer animatie begrijpelijk te maken voor mensen met een visuele of auditieve beperking. Of door te zorgen dat een powerpoint ook toegankelijk is voor mensen die spraaksoftware gebruiken.

Wil je informatie design inzetten in jouw project? Neem contact met ons op!

Ook (of eigenlijk juist) als je nog niet precies weet hoe je dit wilt inzetten.

Voor deze organisaties mochten wij al informatie design projecten realiseren;

Logo's klanten Studio Z
© 2023 Studio Z B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.