Bekijk portfolio

Educatieontwikkelen

Wil je mensen helpen groeien door ze iets te leren? Dan heb je Educatie Design nodig! Onze onderwijskundigen, media vormgevers en docenten ontwikkelen in co-creatie met jou en eventueel andere stakeholders een educatief programma dat jouw doelgroep inspireert en motiveert. Door middel van sprankelende mediaproducten, inspirerende werkvormen, enthousiasmerende gamificatie en aansprekende storytelling helpen we jouw uitdaging oplossen met een sprankelende leerervaring.

Educatie Design

Wij helpen jouw doelgroep leren en groeien!

Idee poppetje

 

Met een multidisciplinair team van onderwijskundigen, educatie designers, docenten, storytellers, illustratoren, animatoren, sound designers, game designers en interaction designers maken we sprankelende en out of the box ervaringen die jouw doelgroep in beweging brengen! Met onze eigen methode – gebaseerd op design thinking – co-creëren we samen met jou en de stakeholders die van belang zijn in het vinden van een oplossing voor jouw vraagstuk.

Weet je nog niet precies wat je nodig hebt? Geen probleem! Wij starten altijd met het onderzoeken van de vraagstelling en het formuleren van de vraag áchter de vraag. Zo zorgen we dat we een oplossingsrichting vinden die écht past bij jouw context. Of het nu een communicatiemiddel, een serious game of een event is. Of alles door elkaar!

 

 

Bekijk hier hoe we dat doen;

Wil je een project met ons starten?

Neem nu contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Deze klanten gingen je voor:

Logo's klanten Studio Z
© 2023 Studio Z B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.