Animatie en VFX

Een combinatie van animatie, fotografie en video

Samenwerking

Geproduceerd in samenwerking met onze vaste partners

CZAM

Video, animatie en webdesign. Het vloeit steeds meer in elkaar over. Van inline video op facebook, geanimeerde gebruikers interfaces tot fullscreen video achtergronden, bewegend beeld is online overal.

Om hun nieuwe merk CZAM sterk in de markt te zetten liet Leerkotte een speciale site maken over hun aanbod op het gebied van kleedkamer inrichting. Slagbijalmelo, het bureau dat deze website en de bijbehorende huisstijl maakte, vroeg ons de fullscreen achtergrondvideo’s te maken die drie specifieke USP’s van de producten op een leuke manier moesten uitlichten.

We trokken voor dit project samen met Sjoerd Stellingwerf de hele truukendoos open. We filmden op locatie met een acteur, Sjoerd animeerde de characters met frame-by-frame cell animatie en wij gebruikten after-effects truukage om gefilmde personages uit achtergronden te verwijderen. Wij voegden alle elementen samen tot één strak en stijlvol geheel, dat door Slagbijalmelo in de site geplaatst werd en voorzien van call-to-action buttons.

Heb je ook een wild idee op het gebied van video en animatie en geen idee hoe het te realiseren? Wij worden helemaal enthousiast van een coole uitdaging!


WieCZAM / LeerkotteWatAnimatie, Video, Fotografie en VFXJaar2017Contactstudioz.nl