Ongelofelijke Herrie - Hoorspel & Animatie

Verfilm zelf een kinderboek

Een klas (bovenbouw) maakt een animatie bij een van de verhalen uit het kinderboek De avonturen van Ongelofelijke Herrie. Maar met alleen animatie is de film nog niet af! Daarom maakt een andere klas (onderbouw) een hoorspel bij hetzelfde verhaal. Deze wordt in de montage als soundtrack toegevoegd aan de animatie. Zo maken twee klassen samen één film! Te boeken vanaf 2 klassen; ook leuk als dagproject met de hele school. 

“Herman weet nog niet dat vandaag of morgen zijn leven compleet zal veranderen. Als hij het familiegeheim ontdekt. Iedereen in zijn familie is namelijk ergens… super in. Geef opa Decibel een muziekinstrument en iedereen die hem hoort spelen wordt stil. Weer een ander familielid kan met zijn vioolmuziek iedereen alles laten vergeten. Dan zijn er ook nog oma Huppel, opa Dis Co, neef Roep Toeter en vele anderen. Ga je mee op avontuur in zijn wondere wereld? Dan kun je met eigen ogen zien hoe Herman verandert in Ongelofelijke Herrie.”

Fotograferen

Met iPads

Samenwerken

In tweetallen elkaar fotograferen en ontwerpen

Design

De twee foto's samenvoegen in een grafisch ontwerp

Voor bovenstaande combinatie van een workshop voor de onderbouw en een workshop voor de bovenbouw geldt de volgende prijsstelling:
€ 100,- per workshop van een uur, € 25,- voor twee kinderboeken De avonturen van Ongelofelijke Herrie (deze blijft eigendom van de klas) en € 25,- voor de montage per twee klassen

Voor 1 bouw van vier klassen is de prijs bijvoorbeeld € 500,- en voor de hele school met acht klassen € 1000,-.

De totaalprijs is inclusief gebruik van iPads, softwarelicenties, gebruik van animatiestudio’s, een kinderboek per klas, montage tot 1 film en digitaal aanleveren van alle resultaten.

Mail of bel om een workshop te plannen. We leveren ook maatwerk projecten!

Deze gelden voor al ons educatie aanbod. Klik om te downloaden als PDF

Workshop Ongelofelijke Herrie – Hoorspel & Animatie

Een multidisciplinair dagproject. Een klas (bovenbouw) maakt een animatie bij een van de verhalen uit het kinderboek De avonturen van Ongelofelijke Herrie. Maar met alleen animatie is de film nog niet af! Daarom maakt een andere klas (onderbouw) een hoorspel bij hetzelfde verhaal. Deze wordt in de montage als soundtrack toegevoegd aan de animatie. Zo maken twee klassen samen één film! Te boeken vanaf 2 klassen; ook leuk als dagproject met de hele school.


WiePO groep 1 t/m 8HoeveelMaximaal 35 leerlingen per klasWatWorkshops Animatie en HoorspelTijd60 minuten per workshopPrijsZie informatie onderaan deze paginaLinkTerug naar workshop overzichtContactstudioz.nl