Teamwork Animatie | Een complete tekenfilm produceren met de hele klas

Een complete animatie film produceren is een groot project. Als je goed samenwerkt gaat zo’n productie veel sneller, en dat is precies wat we in dit project doen.

We zetten de kennis van de groep in en gebruiken veel handen om in korte tijd een complete animatie te produceren. Je werkt onder leiding van een docent die in het dagelijks leven professionele animatieproducties regisseert en uitvoert voor grote bedrijven in Nederland. Je werkt aan storytelling, script, design, animatie en sound design. En na 2,5 uur heb je met de hele klas een klus geklaard die je in je eentje niet zou lukken. Gaat jullie animatiefilm op YouTube?

Mail of bel om een workshop te plannen. We leveren ook maatwerk projecten!

Deze gelden voor al ons educatie aanbod. Klik om te downloaden als PDF

Project Teamwork Animatie

In dit project maak je met de hele klas samen één complete animatiefilm. Je werkt onder leiding van een docent die in het dagelijks leven professionele animatieproducties regisseert en uitvoert voor grote bedrijven in Nederland. En het leukste is, je doet het écht zelf. Met een prachtige animatie film als resultaat.


WiePO groep 5 t/m 8Hoeveelmaximaal 31 leerlingenWatProject Teamwork AnimatieTijd150 minutenPrijs€350LinkTerug naar workshop overzicht