Even voorstellen:


Janko Bartelink, trainer, docent digitale media en media producent.

Ervaren docent.

Janko is sinds 2008 werkzaam als docent in de digitale media educatie. Van groep 1 tot en met 8, het Voortgezet Onderwijs, MBO, Speciaal Onderwijs en volwassen educatie; Janko geeft alle doelgroepen les. Van lange cursussen tot korte prikkelende workshops. Individueel, in klasverband of grote groepen. 

Digitale media specialist.

Janko leidt daarnaast sinds 2008 zijn eigen media bedrijf. Eerst als freelancer alleen, maar inmiddels is er binnen Studio Z een productieteam aan het werk aan de verschillende producties die we maken. Janko maakt video’s, animaties, digitale designs en electronische muziek. En daarnaast ook websites, interactieve media producties, apps en games. 

Opgeleid trainer.

Hij volgde in 2017 een trainers opleiding om zijn vaardigheden èn enthousiasme voor digitale media goed door te kunnen geven aan onderwijzend personeel. Hij is CRKBO geregistreerd. Inmiddels heeft hij tientallen trainingen gegeven, op tal van scholen in diverse regio’s. 

Multidisciplinair.

Op welk vlak van digitale media je bij jou op school ook aan de slag wil, Janko heeft er hands-on ervaring mee. En hij maakt de complexe wereld van professionele media producties ook nog eens laagdrempelig en toegankelijk. Zodat op school met digitale media werken makkelijk en leuk wordt. 

Terug naar het training overzicht

Meer weten?


STUUR ONS EEN BERICHT

Met een vraag,
een opmerking,
of een mooi idee!

contact@studioz.nl

BEZOEK ONZE STUDIO

Studio Z
Zutphenseweg 2
7418 AJ Deventer

Of neem een kijkje achter de schermen.

BEL ONS

Educatie Projecten
Annelies - 06 1248 0615