Wij maken geanimeerde uitleg video's.

We zijn er meesters in complexe ideeën helder te verbeelden.

Wat is een Uitleg Animatie?


Een Uitleg Animatie is een korte geanimeerde video die complexe ideeën uitlegt op een heldere, aansprekende en betekenisvolle manier in minder dan 2 minuten. Uitleg Animaties worden ook wel Explainer Animations of Explanimations genoemd, en ze zijn een van de meest krachtige tools die op dit moment beschikbaar zijn voor content marketeers. De inzet van een Uitleg Animatie bengt jouw product, service of verhaal tot leven in de perceptie van je doelgroep.

Bekijk ons portfolio

Wat maakt ons meesters?


Wij zijn letterlijk en figuurlijk Meesters in het uitleggen van complexe ideeën. We maakten al vele effectieve uitleg animaties voor succesvolle bedrijven in branches zoals Overheid & Non Profit, Educatie, Marketing & Reclame, Informatie Technologie, Bouw, Food en Health.

Ons werk is van begin tot eind op maat gemaakt voor jouw bedrijf en jouw doelgroep. En dat zie je.

Jouw verhaal, helder uitgelegd, prachtig verbeeld.

Educatie in ons DNA


Wij zijn ook letterlijk Meesters. En Juffen. Namelijk, als we voor de klas staan in het Primair en Voortgezet Onderwijs. Daar helpen we leerlingen én leerkrachten op weg in de creatieve mogelijkheden van digitale media.

De missie om mensen te helpen complexe ideeën te begrijpen is in ons DNA geschreven.

Bekijk ons educatie aanbod

Wat kost het?


De prijs van een animatie hangt af van verschillende factoren. De stijl van de video, de lengte en hoe snel hij klaar moet zijn, om er een paar te noemen. Maar om je een idee te geven, een compleet gerealiseerde uitleg animatie kost meestal tussen de €2500,- en €7500,- Hoeveel is het jou waard om je te onderscheiden van je concurrenten? Of om de marketingdoelen te halen die je bedrijf gesteld heeft?

Een investering in een prachtige video op maat helpt jouw bedrijf zeker verder.

Hoeveel tijd kost het?


Onze productie tijdlijn beslaat meestal 6 weken, plus de tijd die het kost jouw feedback te ontvangen en integreren in het resultaat. De productie bestaat uit meerdere fasen, elk met een feedback moment. De snelheid waarmee we hier kunnen schakelen met jou als klant is bepalend voor de snelheid van levering. Alles bij elkaar duurt een project van briefing tot levering meestal 8 a 9 weken.

Heb je sneller resultaat nodig? Neem contact op zodat we samen een passende planning kunnen maken.

Een paar van de Uitleg Animaties die wij produceerden:

Ben je klaar om de productie te starten? Laten we praten!