Animatie

Wij zijn animatie specialisten.

Met een multidisciplinair team werken we vanuit onze Studio in de IJsselvilla in Deventer. We zijn een fullservice animatie studio en we runnen vaak complete projecten van a tot z. Maar je kunt ons ook inzetten om een deel van een animatie productie te verzorgen, bijvoorbeeld door jouw illustraties te animeren.

Soorten Animatie

Met animatie kan je complexe en abstracte concepten helder en inzichtelijk verbeelden. Je kan er een persoonlijk verhaal mee vertellen zonder herkenbare mensen te laten zien. Het is een rijke taal, vol visuele metaforen die met video niet over te brengen zijn.

De animaties die wij maken verschillen onderling enorm van elkaar. De ene keer helpen we een klant bij het promoten van een product of dienst. Dan weer ligt de focus meer op uitleg over een product of dienst, met een zogeheten “explainer” animatie. We maakten ook animaties die de geschiedenis van een bedrijf pakkend verbeelden, of die een toekomstvisie schetsen. En soms is het ook meer down to earth. Bijvoorbeeld als we de highlights uit een jaarverslag samenvatten in een aansprekende animatievideo.

Hoe je animatie ook wilt inzetten, wij vergoten met ons werk de attentiewaarde van jouw boodschap. We denken graag mee over de perfecte oplossing voor jouw communicatie vraagstuk.

Contact

Neem onderaan deze pagina contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte.

Ons Portfolio

Klanten

Vraag een offerte aan.