Team en locatie

OverOnsWelkom!

Wij zijn Studio Z, een innovatieve educatie studio in Deventer. Wij helpen onze klanten door vorm te geven aan sprankelende leerervaringen en door complexe inhoud toegankelijk, leerzaam en leuk te maken.

Bij alles dat Studio Z doet, staat leren centraal. Dat betekent niet puur het overdragen van informatie. Een goede leerervaring maakt nieuwsgierig en enthousiast. Je kunt het toepassen en combineren met wat je al weet en het geeft ruimte om te falen. En het leert je de juiste vragen te stellen zodat je verder kunt leren. Dat geldt voor een workshop, maar ook voor een animatievideo of game bijvoorbeeld. Om dat echt over te kunnen brengen, duiken de professionals van Studio Z diep in een onderwerp. Pas dan word je meester in media.

Het is onze missie om de leerervaringen vorm te geven die mensen helpen steeds beter samen te leven met zichzelf, elkaar en de wereld.

 

 

Maak kennis met team Studio Z

Enthousiaste Creatieve Professionals

Janko Bartelink

Oprichter

Berdien Brinkman

Planner / Office Manager

Mick Botterweg

Docent / Interaction Designer / IT Specialist

Teodora Ionescu

Kunstenaar / Docent

Elise van der Linden

Kunstenaar / Docent

Lot van Rijswijk

Illustrator / Animator / Docent

 

 

 

 

Vacature freelance docent

Zoek jij werk in de cultuursector? Geld verdienen door je passie, kennis en ervaring te delen met jongeren?

Wil jij jouw passie voor kunst en onderwijs combineren en zoek je een leuke werkomgeving? Vind je daarnaast multidisciplinair werken leuk en wil jij meehelpen cultuureducatie naar de 21ste eeuw te vertalen? Solliciteer dan bij Studio Z!

Wij zoeken een enthousiaste docent met een passie voor digitale media.

 

 

 

"Het is onze missie om de leerervaringen vorm te geven die mensen helpen steeds beter samen te leven met zichzelf, elkaar en de wereld"

Onze Missie

De wereld is niet verdeeld in alpha en bèta, in kunstzinnig en exact, in voelen en weten. Zoals de herinneringen in de Pixar film “Inside Out” hebben tegenpolen elkaar nodig om betekenisvol te zijn. Zo ook met leren. Leren is denken én doen. Het is een ervaring die vorm krijgt uit interactie, in het diepe springen, risico’s nemen, 9 x falen en de tiende keer succes. Of 10 x falen en dan iets nieuws proberen. Kennis absorberen en weer vergeten. De verkeerde afslag nemen en net dáárdoor op de juiste bestemming aankomen. Leren gebeurt niet met je, dat dóe je.

Leren is in actie komen. Doen. En denken. En doen, en denken. Spelen. De tijd vergeten. Opstaan na een val. Urenlang studeren. Wegdromen. Zijwaarts denken. Vergeten wat je geleerd hebt. Grenzen opzoeken. Doen wat eígenlijk niet mag. Niks vanzelfsprekend vinden. Altijd waarom vragen. Nooit zomaar aannemen.

Onze samenleving heeft veel te leren. Het is onze missie om de leerervaringen vorm te geven die mensen helpen steeds beter samen te leven met zichzelf, elkaar en de wereld.

 

 

 

Wil je meer weten over wat we doen voor onze klanten?

Bekijk onze educatieve- en media projecten!

 

 

Media
Leren
Maken

Leerlingen zijn dagelijks bezig met digitale media. Filmpjes, vlogs, animatie, games; meestal op sociale media. Laat ze ervaren hoe het is om die zelf te maken! In onze workshops gaan ze er serieus mee aan de slag.

Media
Laten
Maken

Wil je iets uitleggen? Of wil je een prachtige leerervaring neerzetten? Hoe complex ook, wij geven het verhelderend vorm. Zo snapt jouw doelgroep wat je bedoelt.

© 2022 Studio Z | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.