Team en locatie

OverOnsWelkom!

Studio Z is een gevarieerde club van beeldmakers, docenten en communicatiekenners. En allemaal gek van leren. Drijvende kracht is Janko Bartelink. Al sinds 2006 werkt hij als docent en leert kinderen en leerkrachten werken met digitale media. Daarnaast heeft hij zich ontwikkeld als animator, ontwerper, muzikant, uitzoeker, ontdekker, nieuwsgierigaard en halve wetenschapper. Als het maar iets toevoegt aan leren en de honger naar kennis.

Bij alles dat Studio Z doet, staat leren centraal. Dat betekent niet puur het overdragen van informatie. Een goede leerervaring maakt nieuwsgierig en enthousiast. Je kunt het toepassen en combineren met wat je al weet en het geeft ruimte om te falen. En het leert je de juiste vragen te stellen zodat je verder kunt leren.

Dat geldt voor een workshop, maar ook voor een animatievideo of game bijvoorbeeld. Om dat echt over te kunnen brengen, duiken de professionals van Studio Z diep in een onderwerp. Pas dan word je meester in media.

Janko Bartelink

Oprichter

Lot van Rijswijk

Illustrator / Animator / Docent

Luuk van der Veen

2D & 3D Animator

Berdien Brinkman

Planner / Office Manager

Mick Botterweg

Docent / Interaction Designer / IT Specialist

Elise van der Linden

Docent

Teodora Ionescu

Docent

VACATURES BIJ STUDIO Z

VACATURE

Gezocht: Een sympathieke spin in het web die houdt van afwisseling als office- en projectmanager bij Studio Z.

VACATURE

Gezocht: Een media vormgever die graag media produceert én graag kennis deelt met kinderen in het onderwijs.

Media
Leren
Maken

Leerlingen zijn dagelijks bezig met digitale media. Filmpjes, vlogs, animatie, games; meestal op sociale media. Laat ze ervaren hoe het is om die zelf te maken! In onze workshops gaan ze er serieus mee aan de slag.

Media
Laten
Maken

Heb je iets uit te leggen? Of wil je een prachtige leerervaring neerzetten? Hoe complex ook, wij geven het verhelderend vorm. Zo snapt jouw doelgroep wat je bedoelt.

© 2021 Studio Z | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.